Yuls Massage Praktijk

Massage therapy is not a luxury, it's a NECESSITY.


wie ik ben

Ik ben Yuliana Lemmers-Kuzyaeva en eigenares van Yuls Massage Praktijk. Ik ben getrouwd en heb twee lieve drukke kindjes. 

Ik heb opleiding als Schoonheid Specialist en Massage Therapeut gedaan in Atlanta GA, USA. Daarna heb ik gewerkt in a luxe spa op Holland America cruise schepen. Daar had ik geweldige kans met internationale klanten te werken en verschillende expertise krijgen van mijn collega's in spa industrie. 

Ik bied u graag een hot stones massage, deep tissue massage, ontspannende massage of anti-stress massage aan in mijn thuis praktijk.

Ik spreek drie talen: Engels, Russisch en Nederlands en daarom is communicatie geen probleem. Waarom een massage, wat doet het met je?

Voor veel mensen is ontspanning de belangrijkste reden voor een massage. Maar wist je  dat een massage veel meer voor je kan betekenen dan alleen ontspanning? Meer weten klik dan op de link....

de link


Bekijk alle massages
Hot Stones Massage

Hot stones massage is ideaal voor het verlichten van spierpijn en zenuwpijn. Een hot stones massage verbeterd ook je bloedcirculatie en algehele welzijn. In America wordt hot stones massage al eeuwenlang door de Indianen gedaan en ook Japan heeft zijn eigen worm.  De lichaam wordt bedekt met warme vulkanische stenen daarna gemasseerd met handen en lose stenen en heerlijke warme aromaolie . Aromaolie voedt de huid, zodat die zich herstelt, zacht en soepel wordt. Dit effect brengt diepere mentale ontspanning en verzachting in de spieren.

Vaak ervaar je na een eerste behandeling al een opmerkelijke verbetering.

Book Now


 

         Deep Tissue Massage     

  Deep Tissue Massage richt zich op de spieren en het bindweefsel rondom de spieren. Ik gebruikt harder kracht in de specifieke zones waar de spieren vast zitten. Af en toe dus pijn maar behapbaar. 

Deep tissue massage wordt ook wel sportmassage genoemd en is ideaal voor het verlichten van spierpijn, spierspanning en stijfheid. 


Book Now Ontspannende Massage

Ontspannende massage is een zachte en rustige form van de klassieke massage (Zweedse massage).  
De gestagneerde energie die de oorzaak is van de pijn en stijfheid van je spieren wordt weer in beweging gebracht. Ontspannende massage zorgt ook voor het verbetering van bloeddoorstroming in de hele lichaam . Door de massage technieken worden de afvalstoffen sneller verwijderd.
Als je nog nooit een massage hebt gehad, is een ontspannende massage de beste keuze om mee te beginnen.

Book Now

Anti-Stress Massage (nek-, rug- en schouders)

Anti-stress massage is heerlijke en ontspannende massage op nek, rug, schouders en hoofd. Massage vermindert stress en spanningshoofdpijn en verhoogt het geluksgevoel door de aanmaak van endorfine. 

Anti-stress massage is ideaal om hoofdpijn en migraine weg te werken. Het zorgt voor een betere concentratie en helpt de slaap problemen te verminderen.  


Book Now


Prijslijst


Openingstijden

Dinsdag van 09.00 - 17.00

Woensdag van 09.00 - 17.00

Donderdag 09.00 - 17.00

Geen behandelingen zonder een afspraak